طرز تهیه سالاد میموسا

سالاد میموسا یک سالاد بسیار خوشمزه و همیچنین بسیار زیبا می باشد که از گلی به همین نام اقتباس شده است و به معنای گل ابریشمی می باشد با ما همراه باشید.

سالاد میموسا

(mimosa flower) همان گل ابریشم است این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک ، سالاد و نوشیدنی و دسر ها را تزئین میکنند .

مواد لازم :

کنسرو تن ماهی ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد
سس مایونز یا ماست سفت به مقدار لازم
ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )

طرز تهیه :
برنج را با روش کته طبخ کنید . کنسرو ماهی تن را در آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید .

قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:

هویج رنده شده را ( خام یا پخته فرقی نمیکند ) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز به میزان دلخواه بریزید.

یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .

لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا… پر کنیدو با پشت قاشق به لایه ها فشار داده تا سفت و فشرده شود ودوباره سس بریزید.

لایه آخر را کته بریزید و ما بین و روی آن رابایک لایه سس پر کنید . روی سالاد را با سلوفون بپوشانید وسالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.

سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید

اطراف و روی سالاد را سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید . به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می شود .

دوستانی که سس مایونز مصرف نمی کنند از ماست چکیده به تنهایی و یامخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند

در این سالاد می توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و غیره استفاده کرد.

ارسال نظر