طرز تهیه سالاد خیار اندونزی

سالاد خیار اندونزی یک سالاد خوش طعم همراه با ترکیب غذایی عالی که بسیار مناسب فصل تابستان می باشد و طبع خنکی دارد حتما درست کنید و لذت ببرید.

سالاد خیار اندونزی

مواد لازم :

خیار پوست کنده و قطعه قطعه ۱ عدد
پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

ارسال نظر