سالاد تبوله جزو خوشمزه ترین سالاد های لبنانی می باشد که شباهتی به سالاد شیرازی خودمان دارد و بخاطر همین بسیار لذیذ است در این سالاد از بلغور استفاده می شود.
![سالاد تبوله](https://honarfa.ir/wp-content/uploads/2019/07/saladtabooleh.jpg)
مواد لازم برای سالاد تبوله
جعفری پاک شده(۳۰۰ گرم)
نعنای تازه(یک لیوان)
پیازچه(۱۰ عدد)
بلغور عربی یا کوس کوس(نصف لیوان)
آبلیمو(دو سوم لیوان)
روغن زیتون(چند قاشق)
ادویه(نمک و فلفل)
طرز تهیه سالاد تبوله
بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.
برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.