هنر فارسی

اشتراک گذاری آموزش هنر و خلاقیت در خانه

سالاد تبوله جزو خوشمزه ترین سالاد های لبنانی می باشد که شباهتی به سالاد شیرازی خودمان دارد و بخاطر همین بسیار لذیذ است در این سالاد از بلغور استفاده می شود.

سالاد تبوله

مواد لازم برای سالاد تبوله
جعفری پاک شده(۳۰۰ گرم)
نعنای تازه(یک لیوان)
پیازچه(۱۰ عدد)
بلغور عربی یا کوس کوس(نصف لیوان)
آبلیمو(دو سوم لیوان)
روغن زیتون(چند قاشق)
ادویه(نمک و فلفل)

طرز تهیه سالاد تبوله
بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.

برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.

ارسال نظر