زرشک پلو با مرغ تقریبا پای ثابت تمام میهمانی های ایرانی است ما در اینجا چند فوت و فن کوچک برای درست کردن این غذا و مزه دار کردن بی نظیر مرغ را به شما آموزش می دهیم با ما با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی همراه باشید.
![زرشک پلو با مرغ](http://honarfa.ir/wp-content/uploads/2019/02/g2-1.jpg)
مواد لازم برای تهییه زرشک پلو با مرغ
3 نفر
سینه مرغ خرد شده 3 عدد
3 پیمانه برنج
100 گرم زرشک
زعفران دم کرده نصف استکان
خلال پسته و بادام و پوست پرتقال به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری گلاب
آب لبو سه قالب یخ(در صورت موجود داشتن در فریزر)
روغن به میزان لازم
آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری بسته به ذائقه
1 قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
1 قاشق مربا خوری ادویه جوجه کباب
مراحل
1 ساعت
به نام خدا.
ابتدا برنج رو سه ساعت قبل خیس میکنیم و کنار میذاریم.
مرغ های تکه شده رو با نمک و فلفل و ادویه جوجه کبابی آغشته میکنیم و در تابه میچینیم و روغن سرخ کردنی میریزیم و درب ماهیتابه رو میذاریم و روی گاز با شعله کم میذاریم تا آروم آروم بپزد و یکطرفش سرخ شود. وقتی مرغ ها رو برگردوندیم آبلیمو رو اضافه میکنیم و باز در تابه رو میذاریم و با همون شعله کم زمان میدیم تا بپزد و سرخ شود.
مراحل دستور زرشک پلو با مرغ سرخ شده
برنج رو آبکش و دم میکنیم، نثار برنج رو درست میکنیم. زرشک رو در تابه میریزیم و کمی روغن یا کره اضافه میکنیم. کمی که داغ شد قبل از اینکه زرشک ها پف کنند شعله رو خاموش میکنیم و زعفران و گلاب و شکر رو اضافه میکنیم. سپس خلال پوست پرتقال رو دو تا سه آب میجوشونیم تا تلخی آن گرفته شود و به زرشک اضافه میکنیم و در آخر خلال پسته و بادام رو اضافه میکنیم. آب لبو هم جداگانه وقتی برنج دم کشید با کمی برنج مخلوط و برای تزیین برنج استفاده میکنیم.
در مدت زمانی کمتر از یکساعت یه زرشک پلوی خوشمزه و فوری آماده میشه. نوش جان