طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور بسیار آسان می باشد به شرطی نکات گفته شده را به دقت رعایت کنید تا یکی از خوشمزه ترین خیارشورهای خانگی را درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه خیارشور

مواد لازم برای طرز تهیه خیارشور :

خیار قلمی ۲ کیلو
نمک ۱ لیوان
برگ کرفس ۲۰۰ گرم
شوید ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند ۵ عدد
ترخون ۳۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
آب و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه خیار شور :

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت ۱ هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکات ضروری برای طرز تهیه خیارشور :

برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

ارسال نظر