طرز تهیه خورشت اناربیج گیلان

انار این میوه بهشتی خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان که میشه کلی غذای خوشمزه باهااش درست کرد . گیلان بیشترین تنوع غذایی رو در سطح جهان داره و اناربیج یکی از اون غذاهاست که حتما باید امتحانش کنید تا به یقین برسید این استان خوشمزه ترین غذای جهان رو هم داره با ما با طرز تهیه خورشت انار بیج همراه باشین.

خورشت اناربیج گیلان

مواد لازم خورشت اناربیج:

گردو ۲۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه درشت
سبزی (تره ،جعفری، گشنیز ،نعنا) ۲۰۰ گرم
رب انار ۵۰ گرم
آب انار ترش ۱ عدد انار
روغن ، نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ دوتکه
برنج ۳۰۰ گرم

در اینجا به جای سبزی محلی از مخلوط تره ،جعفری، گشنیز و نعنا استفاده شده است. اما اگر به سبزی محلی دسترسی دارید میتوانید ۵۰ گرم خالواش و یک قاشق چوچاق هم اضافه کنید. آب انار موجود در خورش را میتوانید خودتان در منزل تهیه کنید. مثل خورشت فسنجان با گوشت، اناربیج را هم میتوان به جای مرغ با گوشت قلقلی تهیه کرد. خورشت اناربیج به ویژه برای شب یلدا هم مناسبت دارد و میتوانید برای مهمانی شب یلدا آن را با دانه های انار به شکل دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه خورشت اناربیج با کته:


ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با ۴/۱ فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.

آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و ۲ لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.

سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه دیگر هم بپزد.

برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج ۱ قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.

ارسال نظر