طرز تهیه تاکو ماهی

تاکو نوعی غذای مکزیکی است که با نانی به نام نان ترتیلا با انواع مواد گوشتی میان آن خورده می شود و بسیار خوشمزه می باشد. با ما با طرز تهیه تاکو ماهی همراه باشید.

تاکو ماهی

مواد لازم برای تاکو ماهی:
خامه ترش کم چرب ۱/۴ فنجان
آب لیمو ترش ۲ قاشق
نمک و فلفل سیاه
فلفل سبز ۱ عدد
کلم قرمز خرد شده ۱/۳ عدد
پیاز کوچک اسلایس شده ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق
ماهی تیلاپیا فیله شده ۵۰۰ گرم
نان ترتیلا ۸ عدد
گشنیز خرد شده ۱/۲ فنجان


اطلاعات مواد مغذی
۴۱۶ کالری

۳۰٫۱ گرم پروتئین

۳۸٫۹ گرم کربوهیدرات

۱۵٫۲ گرم چربی

طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی :

خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. نصف مواد را در کاسه ای دیگر سرازیر کنید. نصف فلفل سبز را ریز ریز کنید و آن را همراه با پیاز و کلم قرمز درون یکی از کاسه ها بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک تابه داغ کنید و نصف فلفل سبز باقی مانده را در آن ریز ریز کنید. فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. فیله های ماهی را در دو نوبت در داخل تابه سرخ کنید. اگر قطعات ماهی خیلی بزرگ نباشند هر نوبت بیش از ۵ تا ۶ دقیقه بیشتر طول نمی کشد.

نانهای ترتیلا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید.
فیله های ماهی را در نان های ترتیلا بریزید و روی هر لقمه را با مخلوط کلم خامه ای پر کنید. سپس گشنیز خرد شده را در خامه باقی مانده بریزید و با لقمه های خوشمزه ترتیلا سرو کنید.

ارسال نظر