طرز تهیه بادمجان پلو

بادمجان پلو غذای خوشمزه و سنتی مربوط به شهر قزوین می باشد که بسیار ساده و کاملا یک غذای گیاهی مقوی است و عطر بی نظیری دارد.

بادمجان پلو

مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج ۵ پیمانه
بادمجان حلقه شده ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

ارسال نظر