طرز تهیه باتر چیکن هندی

باتر چیکن نام یک غذای هندی بسیار خوشمزه است اگر شما هم به غذاهای هندی علاقه دارید با ما با طرز تهیه باتر چیکن هندی همراه باشید.

باتر چیکن هندی

مواد لازم برای۴ نفر:

مرغ فاقد استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری شده
سیر: ۲حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه: ۲ قاشق چای خوری، ساطوری شده
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
ادویه گرم ماسالا: ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
کره: ۲۵ گرم
گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری شده
نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ:
سیر: ۲حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه: یک قاشق چای خوری، رنده شده
فلفل قرمز تند: یک عدد، ساطوری شده
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
ماست: ۱۵۰ میلی لیتر
نمک: به میزان لازم
روش تهیه
طرز تهیه باتر چیکن غذای هندی

طرز تهیه باتر چیکن هندی:
۱- مواد طعم دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
۲- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۳- ادویه ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.
۴- مرغ ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
نکــــات:

۱- به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم می توانید استفاده کنید.
۲- اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.
۳- اگر از سینه مرغ استفاده کردید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای طبخ خورش کافی است.
۴- در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت می دهند.

ارسال نظر