باتر چیکن نام یک غذای هندی بسیار خوشمزه است اگر شما هم به غذاهای هندی علاقه دارید با ما با طرز تهیه باتر چیکن هندی همراه باشید.
![باتر چیکن هندی](https://honarfa.ir/wp-content/uploads/2019/04/Butter-chicken-1.jpg)
مواد لازم برای۴ نفر:
مرغ فاقد استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری شده
سیر: ۲حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه: ۲ قاشق چای خوری، ساطوری شده
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
ادویه گرم ماسالا: ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
کره: ۲۵ گرم
گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری شده
نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ:
سیر: ۲حبه، ساطوری شده
زنجبیل تازه: یک قاشق چای خوری، رنده شده
فلفل قرمز تند: یک عدد، ساطوری شده
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
ماست: ۱۵۰ میلی لیتر
نمک: به میزان لازم
روش تهیه
طرز تهیه باتر چیکن غذای هندی
طرز تهیه باتر چیکن هندی:
۱- مواد طعم دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
۲- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۳- ادویه ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.
۴- مرغ ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
نکــــات:
۱- به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم می توانید استفاده کنید.
۲- اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.
۳- اگر از سینه مرغ استفاده کردید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای طبخ خورش کافی است.
۴- در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت می دهند.