طرز تهیه آش دوغ

آش این غذای لذیذ که همه عاشقشن و ممکن نیست کسی دست رد به سینه اش بزنه اما خب اکثر آشا پروسه طولانیی دارن و پختنشون زمان زیادی میبره اما نسبت به همه آشای دنیا آش دوغ راحتتره و سریعتر آماده میشه پس با ما با طرز تهیه آش دوغ همراه باشین.

مواد لازم آش دوغ:

نخود یک لیوان پخته شده

برنج یک پیمانه

سبزی آش نیم کیلو (گشنیز- جعفری – شوید)

ماست ترش یک کیلو

تخم مرغ یک عدد

آب دوبرابر ماست

نعناع داغ به مقدار لازم

پیاز ۲ عدد بزرگ

نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش دوغ:

ابتدا ماست را با همزن دستی می زنیم تا یدست بشه بعد تخم مرغ خام رو اضافه می کنیم و دوباره خوب هم می زنیم تا تخم مرغ درون ماست خوب حل بشه.بعد ماست رو همراه دو برابر مقدارش آب دورن قابلمه می ریزنیم و آروم هم می زنیم که تخم مرغ گوله نشه بعد که مایع جوش اومد برنجه رو می ریزیم و منتظر میشیم تا خوب بپزه و بعد نخود رو اضافه می کنیم ودر آخر سبزی آش رو اضافه می کنیم اگر لازم بود بعد از اضافه کردن تمام مواد مقدار آب رو افزایش بدید تا به غلظت خوبی برسه و بعد اجازه میدیم تا آشمون جا بیفته شما . در یکه ماهیتابه پیازها رو سرخ می کنیم و کنار می گذاریم و نعناع رو هم درون روغن کمی داغ شده می ریزیم تا نسوزه فقط مطمئن باشید زیر ماهیتابه خاموش باشه به مقدار دلخواه نعناع داغ و پیاز داغ رو اضافه کنید و نوش جان کنید.

ارسال نظر