طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.

آدانا کباب هر چند شبیه به کباب هایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو می شود. این کباب پس از آماده شدن به همراه گوجه فرنگی ، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص ترکیه ای است قرار میگیرد و سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آدانا کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

آدانا کباب
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

مواد لازم آدانا کباب:

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه آدانا کباب
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید و آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند. در صورتی که می خواهید آدانا کباب را با منقل ذغال درست کنید باید به مایه آدانا کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم تر شود و از سیخ نریزد.

اما در صورتی که می خواهید آدانا کباب را به صورت کباب تابه ای درست کنید نیاز نیست آنرا در یخچال قرار دهید. در صورتی که که می خواهید آدانا کباب را به صورت ذغال تهیه کنید پس از گذشت دو ساعت مایه کباب را از یخچال خارج کنید.

سپس سیخ کنید و روی منقل ذغال کباب کنید. در مورد منقل ذغال باید این نکته را در نظر داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال خام علاوه بر اینکه برای بدن زیان دارد باعث تاثیر منفی روی طعم کباب نیز می شود.
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود ( مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید.

در صورتی که می خواهید این کباب را به صورت تابه ای درست کنید کافیست مایه کباب را پس از ورز دادن به شکل کباب کوبیده حالت دهید و در روغن داغ سرخ کنید سپس مانند آدانا کباب ذغالی به همراه نان پیتا و مخلفات سرو کنید.

در صورتی که مایل نیستید این کباب خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو کنید ، می توانید به جای خیارشور و کاهو در کنار آدانا کباب از گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده استفاده کنید و آنرا مانند کباب کوبیده به همراه برنج یا نان سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>