طرز تهیه گرانولا

گرانولا میان وعده یا صبحانه مقوی است و شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه نمایید. در طرز تهیه گرانولا از غلات و عسل و مغز آجیل و میوه های خشک استفاده می شود.

دسرها انواع مختلفی دارند و شما می توانید انواع دسرهای ساده و مختلف نظیر گرانولا و فرنی و کاسترد را تهیه کنید و از آن ها به عنوان میان وعده نیز استفاده نمایید.

گرانولا (به انگلیسی: Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوه‌ای طلایی شود. در طول فرایند پخت، هم زده میشود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوه‌های خشک‌شده، مانند کشمش و خرما، و انواع شیرینی مانند شکلات نیز گاهی اوقات به این ترکیب اضافه می‌شوند. گرانولا، به‌خصوص اگر شامل بذر کتان نیز باشد، اغلب به‌منظور بهبود هضم استفاده می‌شود.

گرانولا


مواد لازم گرانولا:

عسل رقیق شده : ۵ قاشق غذاخوری
جو پرک شده : ۲۰۰ گرم
مغز کدو و کنجد و آفتابگردان : ۵۰ گرم
مغز بادام و فندق و پسته و گردو : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۵۰ گرم
میوه های خشک ( زردآلو و کشمش ) : ۵۰ گرم
دارچین : به مقدار لازم
روغن گیاهی : ۵ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق مرباخوری
شکلات خرد شده : به مقدار لازم
طرز تهیه گرانولا مقوی و سالم در منزل
برای تهیه گرانولا ابتدا مغز خرد شده و جو پرک و دارچین و پودر نارگیل را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.

طرز تهیه گرانولا:

عسل رقیق شده و روغن مایع گیاهی و عصاره وانیل را نیز درون ظرفی مخلوط کنید.

ترکیب عسل را به مواد خشک اضافه نمایید و هم بزنید.

افزودن عسل به مواد خشک گرانولا

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و مخلوط مواد را در کف سینی فر قرار دهید.

سینی را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید و هر ۵ دقیقه با قاشقی مناسب مواد را هم بزنید تا همه مغزها و مواد طلایی رنگ شوند و در انتها نیز میوه های خشک را به مواد اضافه نمایید و سینی را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا مواد این میان وعده خوشمزه و مقوی سرد شود و بعد از سرد شدن مواد خرما و کشمش و شکلات خرد شده را به مواد بیفزایید.

نکات طلایی برای تهیه گرانولا
در صورت تمایل می توانید برای طرز تهیه گرانولا از سبوس گندم و جوانه گندم استفاده نمایید.
به جای روغن گیاهی می توانید از روغن زیتون یا کره ذوب شده استفاده نمایید.
اگر به عسل دسترسی نداشتید می توانید برای تهیه گرانولا از شربت تهیه شده از شکر قهوه ای استفاده نمایید.
بعد از سرد شدن گرانولا آن را به همراه شیر میل نمایید.
روش تهیه گرانولا

در این مطلب با طرز تهیه گرانولا خوش طعم و مقوی و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این میان وعده مقوی و سالم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
نوش جان

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>