طرز تهیه شربت زعفرانی برای افطار

شربت زعفرانی یکی از شربت های خوشمزه و مهم ایرانی که در جشن و مهمانی های مهم می توان تهیه و از میهمانان پذیرایی نمود. مخصوصا در ماه مبارک رمضان که بسیار برای روزه داران مفید است.

شربت زعفرانی یکی از نوشیدنی هاي‌ اصیلی است که سال‌ها در بین ایرانی ها در بین مهمانی ها شهرت داشته است. شربت زعفران با ترکیب دو طعم واقعا خواستنی یعنی گلاب و زعفران تشکیل می‌شود.

هر چند برای خاصیت بیشتر این شربت به آن چیزهای زیاد دیگری هم می افزایند اما این دو طعم بر این شربت حاکمیت دارند. امروزقصد داریم ابتدا کمی به توضیح و شرح ارزش ها و خواص شربت زعفران بپردازیم و در ادامه به شما یاد دهیم که چگونه آنرا تهیه کنید.

شربت زعفرانی

طرز تهیه شربت زعفرانی برای افطار:


برای طرز تهیه شربت زعفرانی ابتدا آب را در درون قابلمه اي بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

سپس زیر شعله گاز را کم کنید و شکر رابه آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب رابه خوبی هم بزنید.

پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده رابه مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت رابه خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این‌که همه ی مواد شربت با هم مخلوط و یکدست شدند گلاب رابه آنها اضافه کنید و دوباره مواد شربت رابه مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آنرا در درون ظرف شیشه اي درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید.

برای سرو کردن شربت زعفران مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان رابا آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید.

با هر بار مصرف این شربت شما می‌توانید به اسانی تمام خواص آن رابه بدن خود ارزانی دارید. اما گلاب طبیعتی گرم دارد و برای اعصاب و سلامتی قلب بسیار مفید است.

از این رو می توات گفت که شربت گلاب برای رفع بیخوابی و تنش هاي‌ عصبی، همچنین تقویت قلب بسیار مفید است.

روش دوم تهیه شربت زعفرانی :


ابتدا آب و شکر را دریک ظرف روی اجاق قرار میدهیم و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید. باید طوری باشد که با هم زدن بتوانیم به جوش آمدن بیشتر کمک کنیم. بعد از دو سه تا جوش، آنرا از صافی رد می‌کنیم و مجددا روی اجاق قرار میدهیم و آبلیمو را هم بدان اضافه می‌کنیم.

انقدر می جوشانیم تا مایع غلیظ شود. در همین حالت یک قاشق چایخوری زعفران ساییده به مایع اضافه میکنیم . باید با شربت جوش بخورد تا طعم آن کاملا پخش شود و حالت طبیعی بخود بگیرد.

نتیجه گیری
بدین صورت می‌توانید یک شربت عالی درست کنید. دقت کنید که در تعداد زیادی از مکان هاي‌ کشور ما مردم برای تهیه شربت زعفران آن را نمی جوشانند و بدین صورت به سادگی آنرا تهیه می‌کنند و از افزاینده هایي مثل تخم شربتی و خاک شیر استفاده می کنند.

امیدوارم از تهیه شربت زعفرانی برای افطار بهره ببرید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>