سالاد زیتون یک سالاد مدیترانه ای بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آن بسیار ساده می باشد علاوه بر این هر نوع زیتون پروده ای به هضم غذا کمک می کند.
مواد لازم سالاد زیتون :
پیاز قرمز کوچک
1 عدد
گوجه فرنگی
4 عدد
زیتون سیاه بدون هسته
2 و 1/2 پیمانه
شاهی و یا هر نوع سبزی معطر دیگر
3 پیمانه
برگ ریز اسفناج 120 گرم یا 2 پیمانه
برگ گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
نمک وفلفل
به مقدار لازم
ترشی فلفل قرمز(در صورت تمایل)
1/4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس:
روغن زیتون
2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو
1 قاشق سوپ خوری
شکر
1/4 قاشق چای خوری
جعفری خورد شده
1/2 قاشق چای خوری
تخم زیره
1 قاشق چای خوری
سیر کوبیده
2 حبه
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
طرز تهیه سالاد زیتون :
گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کرده پیاز ها را ورقه ورقه برش دهید ورقه های پیاز را از هم جدا کنید . گوجه فرنگی و پیاز و زیتون و سبزی معطر و اسفناج و ترشی فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روی سالاد بریزید . در نهایت گشنیز خورد شده را روی سالاد بپاشید.