طرز تهیه تیلاپیلا با سس بادام زمینی
این که یک دستور غذایی تایلندی خوشمزه برای بهتر کردن هر چه بیشتر ماهی تیلاپیلا می باشد و باعث گرفتن طعم جدید و مطبوع تیلاپیلا می باشد پس اگر می خواهید یک ماهی با طعم شگفت انگیز درست کنید با ما با طرز تهیه تیلاپیلا با سس بادام زمینی همراه باشید.
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم تیلاپیلا با سس بادام زمینی :
برای 4 نفر
روغن کانولا (یا روغن مایع)2 قاشق چایخوری
سبزیجات450 گرم
روغن کانولا (یا روغن مایع)1 قاشق سوپخوری
ماهی تیلا پیلا (به ضخامت 1 سانتی متر)4 عدد فیله – حدود 700 گرم
سس بادام زمینی4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا و سس بادام زمینی
- در یک ماهیتابه ی نچسب 2 قاشق چایخوری روغن را روی حرارت زیاد داغ کنید. سبزیحات را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه تا ترد شوند بپزید و گاهی هم بزنید. سبزیجات را بین 4 بشقاب غذا تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
- 1 قاشق سوپخوری روغن به همان تابه اضافه کنید و حرارت را تا شعله ی متوسط کم کنید. فیله های ماهی را اضافه کنید. 3 دقیقه بپزید. ماهی را از آن رو کنید. 1 قاشق سوپخوری سس بادام