طرز تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک پیش غذای عالی برای مهمانی و یا سفره های خودمانی است و بسیار سریع تهیه می شود و بسیار خوشمزه است با ما همراه باشید.

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج را میتوان به مدلهای متنوع تهیه کرد. اگر آن را با سیر و گردو مخلوط کنید عطر و مزه آن فوق العاده عالی است.

مواد لازم برای بورانی اسفناج
اسفناج 1 کیلو
گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
ماست 500گرم
سیر تازه 100 گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از 3حبه سیر استفاده کنید)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه بورانی اسفناج
ابتدا اسفناج و سیر را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.

بعد از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بر میداریم تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>