طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

دیپ ذرت و هالوپینو غذایی بسیار خوشمزه است که به راحتی می توان تهیه کرد و بسیار مناسب جشن تولدها و یا مهمانی های دوستانه می باشد.

دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم :

ژامبون گوشت دودی 4 ورق
کنسرو ذرت 3 قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده 2 عدد
خامه نصف پیمانه
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر خامه ای 200 گرم
پیازخرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>