طرز تهیه سالاد تاکو

سالاد تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که معمولا با گوشت سفید ماهی و یا مرغ سرو می شود ما در اینجا طرز تهیه سالاد تاکو را آموزش می دهیم.

 سالاد تاکو

مواد لازم برای سالاد تاکو:
کنسرو لوبیا قرمز: 440 گرم
روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
زیره :1 قاشق چای خوری
پودر چیلی :1/4 قاشق چای خوری
نمک :1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی :3 عدد
نان ترتیلا :6 عدد
پنیر چدار:1 پیمانه
برگ کاهو :6 عدد
آووکادو :1 عدد
انبه :1 عدد

طرز تهیه سالاد تاکو:
برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.

ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

مواد بالا را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.

در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید

برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی
سالاد تاکو لقمه ای جزو پیش غذا – اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>