سالاد فلفل دلمه ای یک سالاد خوشرنگ و عطر و سرشار از ویتامین سی می باشد اگر فلفل دلمه ای خام نمی توانید میل کنید آن ها را گریل و یا بپزید.
مواد لازم :
فلفل دلمه سبز
1 عدد
فلفل دلمه قرمز
1 عدد
پیاز
2 عدد
فلفل سبز
5 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع تازه 1 قاشق غذاخوری – گوجه فرنگی در صورت دلخواه دو عدد
طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای:
فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به 4 قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.گوجه ها را خرد کرده سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.