طرز تهیه ماهی آردی فرانسوی

ماهی آردی فرانسوی یکی از سالم ترین و البته خوشمزه ترین روش هایی است که می توانید توسط آن ماهی را طبخ کنید بدون اینکه روغن به خورد ماهی رود.

ماهی آردی فرانسوی

مواد لازم ماهی آردی فرانسوی:

آرد معمولی : ۴ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : ۴ تکه , ۴۰۰ گرمی
کره : ۱۵۰ گرم
آب لیمو : ۳ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
لیموی نمک سود شده : ۱/۴
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه ماهی آردی فرانسوی :

۱. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . ۴۰ گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .

۲. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن ۵ دقیقه بپزد .

۳. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید .

۴. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .

۵. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .

روش درست کردن ماهی آردی به سبک فرانسوی ، توصیه سرآشپز :

اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید .

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>