یخنی عدس شیرازی یک غذای بسار خوشمزه شیرازی می باشد که سرشار از آهن است و بسیار سریع تهیه می شود با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را باهم درست کنیم.
مواد لازم یخنی عدس شیرازی :
گوشت نیم کیلو
عدس پاک کرده نیم کیلو
کلم قمری یا کلم سر سه عدد
پیاز، لیمو عمانی
ادویه (گوشت یخنی باید چرب و اگر دم سینه باشد بهتر است)
طرز تهیه یخنی عدس شیرازی :
پوست کلم را جدا کرده آنها را قاچ میکنند و گوشت و عدس و کلم را در قابلمه ریخته، پیاز خرد کرده و زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده، آب به آن اضافه کرده، روی آتش میگذارند تا پخته شود. قبل از پخت کامل چند عدد لیمو عمانی را سوراخ کرده به محتویات ظرف اضافه میکنند (یخنی نخود لیمو عمانی لازم ندارد) وقتی خوراک پخته شد آب آن را جهت ترید کنار گذاشته، آب لیمو عمانیها را روی آن می فشارند. بقیه مواد را که شامل گوشت از استخوان جدا شده، عدس و کلم است کوبیده و مصرف میکنند.
سلام
این دستوربسیارناقص وپراشتباه بود
همه میدونن اگرروی حبوبات نمک بریزن دیگه پخته نمیشه
عدس وکلم جدااگانه پخته میشه
گوشت هم جداگانه تفت داده میشه
تا آبخون وپیازگوشت واردغذانشه
گوشت که کاملا پخت باکلم وعدس قاطی میشه
بعدآبش جدا میشه
وگوشت وکلم وعدس به تنهایی کوبیده میشه
هیچ هنری دراین دستور بکارنگرفته بودید
لطفا اگربلدنیستین دستورآشپزی شهرها که حاصل تجربه وهنرمردمان اون شهرهست را خراب نکنید
لینک نظر
بنظرم شما بیخود جبهه گرفتی و گرنه من مطالب رو تایید کردم لطفا روی خودت کار کن خوددرگیری داری انگار خخخخخ
لینک نظر