طرز تهیه کوفته ماهی

کوفته ها همیشه برای ما تداعی یک غذای خوشمزه و لذیذ بودند اینبار می خواهیم با گوشت ماهی سرشار از امگا سه کوفته ماهی خوشمزه را درست کنیم.

کوفته ماهی

مواد لازم برای کوفته ماهی
ماهی بدون تیغ 700 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 2 حبه
آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ماهی :

پوست ، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید. سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست شود.

نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند. سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.

کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید. بعد داخل ماهیتابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس همراه با برنج ، نان ، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>