طرز تهیه کباب چینی

کباب چینی یک نمونه خوشمزه و البته جذاب از انواع کباب های موجود در سراسر جهان است که البته این نسخه از کباب برای ما ایرانی ها حتما قابل خوردن است.

کباب چینی

مواد لازم برای کباب چینی
۱ عدد سینه مرغ
سس سویا به مقدار لازم
۵ حبه سیر
۴ عدد جز هندی
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیخ چوبی به مقدار لازم
۱ بسته چیپس نمکی

طرز تهیه کباب چینی
ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش مدیم

سیر و جز هندی رو در یک کاسه رنده میکنیم مرغ ها رو به کاسه اضافه میکنیم

سس سویا رو به مقدار لازم رو موادمون میریزیم و کمی فلفل ریخته میگذاریم یخچال تا حدود ۴ ساعت بماند و سس مورد نظر به خورد مرغ ها برود

چیپس رو در یک بشقاب میریزیم و مرغ ها رو به سیخ میکشیم و در چیپس میخوابونیم و روی تابه با روغن داغ سرخ میکنیم….نوش جان

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>