غذای بسیار خوشمزه و مغذی که مربوط به کشور هندوستان است و از غذاهای سنتی این کشور به حساب می آید. اما برای شروع بهتر است ابتدا به معنی چاپاتی بپردازیم چاپاتی به نان فطیر نازک شده ای می گویند که خمیر آن را با دست پهن می کنند و بر روی تابه می پزند. پس این غذا قرار است با نانی که به سادگی خودتان می پزید درست شود پس با ما با طرز تهیه چاپاتی عدس و اسفناج همراه باشید.
مواد لازم چاپاتی عدس و اسفناج:
آرد سفيد 225 گرم
آرد سبوس دار 80 گرم
نمک 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري
آب ولرم 180 ميلي ليتر
روغن زيتون براي مواد مياني نان 1 قاشق سوپ خوري
پياز خرد شده براي مواد مياني نان 150 گرم
سير له شده براي مواد مياني نان 2 حبه
زيره سبز براي مواد مياني نان 1 قاشق چايخوري
گرام ماسالا براي مواد مياني نان 1 قاشق چايخوري
دانه خردل براي مواد مياني نان 2/1 قاشق چايخوري
زردچوبه براي مواد مياني نان 2/1 قاشق چايخوري
عدس قرمز يا دال براي مواد مياني نان 100 گرم
آب مرغ براي مواد مياني نان نان 500 ميلي ليتر
اسفناج خرد شده براي مواد مياني نان 250 گرم
طرز تهیه چاپاتی عدس و اسفناج:
ابتدا روغن را در تابه ريخته و پياز را در آن همراه سير له شده خوب تفت مي دهيم سپس ادويه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه مي کنيم و پس از 20 دقيقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روي حرارت بر مي داريم در اين مرحله آرد سفيد را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زيتون را به آن اضافه مي کنيم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمير را به مدت 10 دقيقه ورز مي دهيم و بعد به مدت 1 ساعت به آن استراحت مي دهيم. سپس مواد را به 16 قسمت تقسيم کرده و بعد با وردنه آن را باز مي کينم به اندازه دايره 14 سانتي بعد هر کدام را در کيسه نايلوني قرار داده و از مواد ميان نان در آن قرار داده و اطراف خمير را کمي خالي مي گذاريم و بعد يک خمير ديگر روي آن قرار ميدهيم و لبه هاي خمير را با آب مرطوب کرده و به هم مي چسبانيم و در تابه آن را قرار مي دهيم تا پخته شود.