نکاتی در مورد میرزا قاسمی
می توانید برای اینکه رنگ میرزا قاسمی زیباتر جلوه کنید از یک قاشق رب گوجه فرنگی و مقداری کمی زردچوبه در میرزا قاسمی خود استفاده کنید ،
همچینین اگر حوصله داشته باشید و گوجه ها را هم به جای آب پز کردن کبابی کنید طعم بهتری میرزا قاسمی خواهد داشت.
اگر می خواهید میرزا قاسمی را در فر تهیه کنید باید از قبل فر را با 200 درجه فارنهایت روشن کنید و بعد از اینکه تمام مواد میرزا قاسمی را اضافه کردید آنرا را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر قرار دهید.
اگر از طعم کبابی بادمجان خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را آبپز کنید و سپس در مواد میرزا قاسمی اضافه کنید البته طعم میرزا قاسمی با مزه بادمجان کبابی شناخته می شود.
یکی از لذیذ ترین غذاهای گیلان میرزا قاسمی می باشد که خالق آن فردی بنام همین نام در گیلان می باشد امیدوارم با دستور پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی
بادمجان 5 عدد متوسط
سیر یک حبه
گوجه فرنگی تازه 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن ، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی اصل گیلان
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ، پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه فرنگی ها می رسد ، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را در ظرف جدا به خوبی می کوبیم و داخل روغن داغ که از قبل در تابه روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را با هم مخلوط می کنیم. میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
برای تزیین میرزا قاسمی می توانیم تخم مرغ ها را در قالب قرار بدهیم و در آخر روی میرزا قاسمی بگذاریم تا غذای ما زیباتر جلوه کند ،
همچنین می توانیم میرزا قاسمی را مانند کشک بادمجان با سبزی خوردن تازه سرو کنیم تا لذتش دو چندان شود.