قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا یک پیش غذای بسیار مناسب و خوشمزه مخصوص مهمانی و یا یک وعده کامل غذا برای شما و خانواده می شود و بسیار آسان است.
مواد لازم قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا :
مواد اصلی
نمک و فلفل سیاه و سفید
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
جعفری خرد شده
به مقدار لازم
آرد
۱ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده
۱/۲ لیوان
خامه ترش
۴ قاشق غذا خوری
قارچ بزرگ تازه
۱۰ عدد
گوشت مرغ
۲۰۰ گرم
پنیر فتا
۷۵ گرم
طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا
قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم.
مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود ۵ دقیقه تفت میدهیم. با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردهو به مرغ اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم
آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم. به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید
در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با ۳۶۰ فارنهایت روشن می کنیم مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم.
با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان.