طرز تهیه شیرینی توت

شیرینی توت یک پیشنهاد عالی برای تهیه این شیرینی به عنوان عصرانه دلچسب در یک دورهمی دوستانه خواهد بود بسیار آسان و به راحتی می توانید تهیه کنید.

شیرینی توت

مواد لازم شیرینی توت
بادام پوست گرفته چرخ کرده
۵۰۰ گرم
پودر قند
۲ لیوان
گلاب
۱ استکان
شکر
به مقدار لازم
خلال پسته
به مقدار لازم
تخم خرفه
به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی توت

بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .

بادام و خاک قند را مخلوط می کنیم گلاب را کم کم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلولهای کوچکی با اندازه یک فندق بر می داریم و با دست بشکل توت درست می کنیم

در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

این شیرینی را نباید مدت زیادی نگاهداشت چون خشک می شود

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>