سوپ سیب زمینی خامه ای یک سوپ بسیار خوشمزه مخصوص روزهای بسیار سرد زمستان است که به راحتی تهیه می شود و یک سوپ سبک بی نظیر است.
مواد لازم برای سوپ سیب زمینی خامه ای :
سیب زمینی بزرگ ۴ عدد
روغن پخت و پز به مقدار لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک پیمانه
ساقه کرفس خردشده نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
پونه خشک یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل سه چهارم قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات ۳ پیمانه
شیرنارگیل ۴۰۰ گرم
تزئینات: پیازچه، ماست یونانی، گردوی تفت داده شده
طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای :
با کباب کردن سیب زمینیها شروع کنید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید. سیب زمینیها را از وسط نصف کنید و روی آنها روغن بمالید و روی سینی قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید. پوستشان را بکنید. داخل یک کاسه بریزید و کاملا له کنید.
وقتی سیب زمینیها درحال کباب شدن هستند. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن ذوب کنید. پیاز و کرفس خردشده را اضافه کنید، بپزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. سیرها را مستقیما داخل تابه رنده کنید. پونه، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. بپزید و یک دقیقه هم بزنید.
آب مرغ یا سبزیجات و شیر نارگیل را داخل آن بریزید و وقتی نیم جوش شد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینیها آماده شوند.
سیب زمینی های له شده را داخل مواد بریزید و کاملا ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. برای اینکه ترکیب یکدستی داشته باشید، سوپ را به مخلوط کن انتقال دهید.
گرم میل کنید، اگر مایلید با پیاز و ماست یونانی و گردو تزئین کنید.