طرز تهیه سوپ جو سبک برای افطار

سوپ جو سبک، از آن دسته غذاهایی هست که معمولا به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود. پایه تهیه اغلب سوپ ها، اصولا سبزیجات تازه و آب مرغ یا گوشت است، به همین علت بسیار سبک و مغذی بوده و گزینه ای مناسب برای افطار هستند.با ما با طرز تهیه سوپ جو سبک برای افطار همراه باشید.

سوپ جو


مواد لازم برای تهیه سوپ جوسبک:


پیاز نگینی خرد شده: ۱عدد درشت
سیب زمینی نگینی خرد شده: ۱ عدد درشت
هویج نگینی خرد شده: ۱ عدد درشت
روغن: ۲قاشق غذاخوری
خامه: به مقدار لازم بر حسب سلیقه
شیر پاستوریزه: ۲ لیوان
آرد: ۲ قاشق غذا خوری
آب مرغ: ۲ لیوان
قارچ خرد شده: ۱٫۵ لیوان
جو پرک شده: ۱٫۵ لیوان
سیر تازه: ۲ حبه
جعفری خرد شده تازه: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو سبک برای افطار:


ابتدا پیاز را در ظرفی با روغن تفت می‌دهیم. سپس، سیب زمینی و هویج را اضافه میکنیم تا از حالت خامی خارج شود. در مرحله بعد آرد و سیر را اضافه کرده و مجدد تفت می‌دهیم. سه چهارم لیوان آرد به مخلوط افزوده و بعد جو پرک شده را اضافه می‌کنیم و مدتی زمان می‌دهیم تا تحت حرارت جوها باز شوند و مخلوط، کم آب شود. بعد، آب مرغ و قارچ را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا سوپ ته نگیرد!

فوت آخر سوپ جوسبک برای افطار:


سوپ را با درجه حرارت بالا بپزید.
در اندازه آبی که برای تهیه سوپ جو استفاده می‌کنید، دقت کنید! چرا که اضافه کردن مجدد آب باعث بی مزگی سوپ می‌‍شود.
سوپ را تند تند هم بزنید تا خوب جا بیفتد.
در ظرف سوپ را هنگام پخت، نبندید.

نکته: جو پرک سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که بسیار به شادابی پوست کمک می کند و علاوه براین آنتی اکسیدان ها ضد سرطان هستند و بسیار برای بدن مفید می باشند.

امیدوارم از آموزش سوپ جو سبک برای افطار در کنار خانواده لذت کافی را ببرید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>