طرز تهیه سالاد کلم قمری

سالاد کلم قمری یک سالاد بسیار خوشمزه و پر خاصیت که با انواع ترب تهیه می شود و جزو سالادهای سرد می باشد و می توانید به راحتی درست کنید.

سالاد کلم قمری


مواد لازم برای سالاد کلم قمری :

کلم قمری پوست کنده ۲ عدد
پیازچه خیلی ریز خرد شود مقداری
تربچه خرد شده مقداری
عصاره لیموترش نصف یک لیموترش

مواد لازم برای سس سالا کلم قمری :

مایونز به مقدار لازم
ترب کوهی ۵۰ گرم
فلفل سیاه تازه مقداری

طرز تهیه سالاد کلم قمری :
با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم قمری (یا کلم سنگی) را پوست کنده و به صورت نواری خرد کنید. آن ها را همراه با پیازچه در یک کاسه ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. این مخلوط را برای ۳۰ دقیقه کنار گذاشته و اجازه بدهید نمک هر گونه آب اضافه سبزیجات را بیرون بکشد.

در همین حال، مایونز، ترب کوهی و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بعد از نیم ساعت سبزیجات را داخل یک پارچه تمیز و خشک قرار بدهید تا آب اضافی آن خشک شود و بعد در یک کاسه بریزید. مخلوط کلم قمری، تربچه، سس و آب لیمو را در مرحله آخر با هم خوب ترکیب کرده و سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>