سالاد نودل آسیایی یک سالاد سرشار از سلامتی و انرژی از میوه ها و سبزیجات تازه که همخوانی عجیبی با هم دارند و قطعا برای شما شگفت انگیز خواهند بود.
مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی :
کدو سبز ۳ تا ۴ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
کاهو پیچ قرمز خرد شده یک و نیم فنجان
هویج بزرگ رنده شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف یک فلفل
پیازچه به صورت اریب خرد شده ۲ عدد
گشنیز خرد شده نصف فنجان
مواد لازم برای سس :
سرکه برنج چاشنی دار شده یک سوم فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک و نیم قاشق چایخوری
سیر خرد شده یک حبه
تکه های فلفل قرمز مقداری
سرکه برنج چاشنی دار، سرکه ای است که با نمک، فلفل و شکر مزه دار شده است. اگر از سرکه برنج ساده استفاده می کنید باید آن را مزه دار کنید.
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.
نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.
یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.
سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.