طرز تهیه سالاد ترخون

سالاد ترخون یک سالاد پر از عطر و طعم و مزه می باشد که علاوه بر این سبزی خوشمزه که به عنوان چاشنی استفاده می شود سرشار از مواد مغذی است.

سالاد ترخون

مواد لازم برای سالاد ترخون:

عدس: 250 گرم
سیر (له شده): 1 حبه
ترخون (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپخوری
خامه: 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): 2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده): 50 گرم
جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): 1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل): 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سالاد ترخون:

عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>