دلمه بادمجان با سس پنیر یک غذای خوشمزه و شیک برای پیش غذا در مهمانی های خاص شماست. اگر شما هم برای دورهمی های دوستانه به دنبال یک غذای عامه پسند می گردید ما به شما دلمه بادمجان با سس پنیر را پیشنهاد می دهیم پس با ما با طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر همراه باشید.
مواد لازم اندازه مقدار / کالری
بادمجان دلمه ای سه عدد 100 گرم / 17 کالری
فیله مرغ 50 گرم 100 گرم / 200 کالری
فیله گوجه فرنگی 50 گرم (دو عدد) 100 گرم / 15 کالری
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد 100 گرم / 15 کالری
پیاز خرد شده یک عدد یک عدد / 5 کالری
سیر چهار حبه 100 گرم / 120 کالری
آرد گندم سه قاشق غذاخوری 100 گرم / 360 کالری
شیر دو لیوان 100 گرم / 110 کالری
پنیر پیتزا 150 گرم 100 گرم / 330 کالری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
کره 100 گرم 100 گرم / 737 کالری
جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری 100 گرم / 34 کالری
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر :
*. درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم.
*. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.
*. با این مواد داخل بادنجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده.
*. تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم.
*. بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان ها پر می کنیم.
*. در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید.
*. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.
خواص بادمجان :
*. بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد . تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان کردند و آنرا بنام کدوی گینه ای مینامیدند.