طرز تهیه ترشی موسیر

ترشی موسیر یک ترشی پر از عطر و مزه می باشد اگر شما هم از دوستداران موسیر می باشید پیشنهاد می کنیم حتما درست کنید و در کنار غذا میل کنید.

ترشی موسیر

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر :

موسیر خشک 100 گرم
سركه سفید 1 لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه

روش آماده كردن موسیر تازه :

موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه‌ ورقه‌كردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی می‌باشد.

روش آماده كردن موسیر خشك:

موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن كنید تا كمی خشك شود.

روش تهیه ترشی موسیر :

موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

نکته :

برای آماده كردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده كرد.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>