ترشی موسیر یک ترشی پر از عطر و مزه می باشد اگر شما هم از دوستداران موسیر می باشید پیشنهاد می کنیم حتما درست کنید و در کنار غذا میل کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر :
موسیر خشک 100 گرم
سركه سفید 1 لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه
روش آماده كردن موسیر تازه :
موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه ورقهكردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخیاش گرفته شود.
سپس آن را روی پارچهای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی میباشد.
روش آماده كردن موسیر خشك:
موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشههای ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچهای پهن كنید تا كمی خشك شود.
روش تهیه ترشی موسیر :
موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.
نکته :
برای آماده كردن ترشی موسیر، میتوان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده كرد.