طرز تهیه ترشی ذرت

ترشی ذرت یک چاشنی خوشمزه و خوشرنگ در کنار غذای شما به حساب می آید که در رنگین کردن سفره نیز به شما کمک خواهد کرد.

ترشی ذرت

مواد لازم برای ترشی ذرت :

ذرت یک لیوان
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک یک قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
فلفل دلمه ای یک عدد
سرکه سه چهارم ظرف ترشی
خیار یک عدد
گوجه یک عدد
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ذرت :

ابتدا ذرت یخ زده را در جایی گذاشته تا گرم شود و بعد پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و حبه های سیر را سه قسمت کنید و فلفل دلمه ای را به اندازه های دلخواه خرد کنید و خیار و گوجه را رنده کنید و فلفل و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و با ذرت مخلوط کنید و هم بزنید.

به اندازه دو سوم ظرفی که می خواهید ترشی درست کنید سرکه اضافه کنید و بعد آب را به مقدار یک سوم ظرف اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید روی شعله به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بجوشد تا کمی نرم شود و بعد بگذارید خنک شود و بعد درون طرف ترشی بریزید و درش را خوب ببندید تا هوا نفوذ نکند و بعد در جایی خنک نگهداری کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>