طرز تهیه آش رشته اردبیل

آش رشته اردبیل از خوشمزه ترین انواع آش رشته می باشد که در کل ایران طبخ می شود و تفاوت آن در وجود آلو خشک در ترکیب این آش می باشد.

آش رشته اردبیل

مواد لازم برای آش رشته اردبیل
۲ تا ۳ نفر
حبوبات پخته (نخود.لوبیا.عدس)
آلو خشک، زردآلو خشک، برگه زردآلو
۱ عدد پیاز بزرگ
رب گوجه فرنگی
رشته آش
زردچوبه و نمک کمی
میزان مواد مصرفی برای این آش

طرز تهیه آش رشته اردبیل

بعد اینکه آلوها نیم پز شد حبوبات پخته شده رو میریزیم داخل قابلمه.پیاز رو خلالی خرد می‌کنیم رب بهش اضافه می کنیم.

بعد که پیاز رو سرخ کردیم رشته رو می ریزیم داخل قابلمه. میتونید ۲ قاشق آرد رو با یک لیوان آب مخلوط کنید همراه با رشته بریزید داخل قابلمه. بعد پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم. اجازه می دیم تا بجوشه و رشته بپزه. حدود ۲۰دقیقه بعد آماده است.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>