روش های خواباندن نوزاد

ما در اینجا سعی داریم روش های خواباندن نوزاد را به شما اموزش دهیم تا هم خودتان خوب بخوابید و هم نوزاد دلبندتان خواب شیرینی را تجربه کند.

روش های خواباندن نوزاد

اگر می‌خواهید نوزادتان شب ها به راحتی بخوابد و شما هم شب های آرامی داشته باشید، از حالا شروع کنید: برای بعضی از والدین، اصطلاح (خوابیدن مثل یک بچه) عبارت آشنایی است. همان طور که همه پدر و مادرهای جدید هم می دانند، بیدار شدن در طول شب در همه نوزادان مشترک است. اغلب در هفته های اول تولد، نوزاد چند بار در طول شب برای شیر خوردن بیدار می شود و خواب شما را مختل می کند. با وجود این، حتی در روزهای اول هم می‌توانید در نوزادتان عادات خوب خوابیدن را ترغیب کنید.

تفاوت آشکاری بین روز و شب ایجاد کنید. این تفاوت را می‌توانید با چهار روش ساده به وجود آورید.

الف- برای خواب شبانه نوزاد، محیط را تاریک نگه دارید و هنگام شیردهی شبانه از حداقل نور استفاده کنید.

ب- وقتی نوزاد آرام شد و به خواب رفت سعی نکنید با وسواس زیاد مرتب به اتاقش بروید و او را چک کنید. شما با این کار خواب او را به هم می‌ریزید. سعی کنید وقتی صدای گریه اش را شنیدید به سراغش بروید.

پ- باید یاد بگیرید گریه های واقعی را از بی‌قراری برای خواب تشخیص دهید. نوزادتان به طور طبیعی به مرحله سبکتر خواب در فواصل متفاوتی می‌رسد و ممکن است، بی‌قراری کند. فقط وقتی این گریه ها به طور کامل شدت یافت به آنها جواب دهید.

ت- سعی کنید محیط در شب زیاد بر نوزادتان اثر نگذارد. موقع شیر دادن و تعویض پوشک نوزاد آرام و ساکت باشید و هنگامی که واقعا لازم است پوشکش را تعویض کنید.

جای آرامی برای خواب نوزاد فراهم کنید. در تختخواب نوزاد از اسباب بازی‌هایی که صدا و نور تولید می‌کنند، استفاده نکنید. سعی کنید موقع خواب، حالت آرام و ساکتی ایجاد کنید. همچنین ایده خوب دیگر این است که فضای گرم، نرم و راحتی را برای خواب از همان ابتدا فراهم کنید.

بیشتر نوزادان در یک تختخواب بزرگ نمی‌خوابند، اغلب گهواره را ترجیح می‌دهند. یک موسسه تحقیقاتی توصیه می‌کند ایمن ترین جا برای نوزادتان در ۶ ماه اول تولد، خوابیدن در یک تخت در اتاق شماست. این کار شیر دادن در شب را نیز برای شما آسانتر می‌کند.

اجازه دهید نوزادتان خودش یاد بگیرد که بخوابد و آرام شود. اکثر والدین می‌خواهند شیوه هایی برای خواباندن و آرام کردن به کار گیرند تا نوزاد به خواب رود. چه کسی می‌تواند چنین والدینی ر ا سرزنش کند! اگر نوزادتان همیشه متکی به شیوه هایی باشد که شما برای خواباندن او به کار می‌برید خوابیدن خودش را یاد نمی‌گیرد و این به معنی این است که اگر در طول شب بیدار شود نمی تواند به تنهایی دوباره بخوابد.

همیشه وقتی او خواب آلوده می‌شود، او را پایین بگذارید. شما باید بتوانید این کار را از حدود ۳ ماهگی انجام دهید. وقتی عادت کرد به تنهایی بخوابد و بیدار شود، و دوباره خودش در طول شب بخوابد دیگر مشکلی ندارید.

یک نوزاد بیش از حد خسته، برای خوابیدن در شب مشکل خواهد داشت. بنابراین فرصت چرت‌های روزانه را به امید اینکه شب خواب بهتری داشته باشد با حقه و کلک از او نگیرید. چرت‌های روزانه او را براساس سنش برنامه ریزی کنید. برای مثال، در یک ماهگی نوزادتان به حدود ۶ساعت خواب روزانه نیاز دارد. در ۳ ماهگی ۴تا ۵ ساعت، در ۶ ماهگی ۳ تا ۴ ساعت، این ساعات را به چند قسمت در طول روز تقسیم کنید.

زمان خواب را همیشه آرام و یکنواخت و در یک قالب معین قرار دهید. شما می‌توانید تعیین وقت خواب یکنواخت و معین را از ۲ ماهگی شروع کنید. هم نوزاد و هم شما به آن علاقه مند خواهید شد. یعنی زمان معین هر روز باید یکنواخت باشد. این ساعت می‌تواند بین ۶ تا ۸ بعد ازظهر باشد. ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از وقت خوابیدن می‌توانید کارهایی از قبیل داستان گفتن، حمام کردن، تعویض پوشک یا لباس‌های نوزاد، ماساژ بدن نوزاد، یا آخرین وعده شیر دادن را قرار دهید.

استفاده از همه این روش‌ها، کمک می‌کند تا نوزادتان استراحت کند و خستگی اش تمام شود. ولی باز هم به یاد داشته باشید، نوزاد را وقتی هنوز بیدار ولی خواب آلود است، پایین بگذارید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>