کباب دودی گیلانی قطعا جزو بهترین غذاهایی است که هر فرد در عمر خودش خورده است و ما در این امر به هیچ عنوان مبالغه نمی کنیم کافیست یکبار امتحان کنید.
مواد لازم برای کباب دودی گیلانی :
گوشت گوسفند و گوساله مخلوط شده و چرخ شده 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
سیر درشت 5 حبه
زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز و سبز از هر کدام یک برش
گشنیز یک مشت خرد نکرده
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
گلپر 1 قاشق چایخوری سرخالی
گوجه فرنگی سفت 2 عدد متوسط
طرز تهیه کباب دودی گیلانی :
ابتدا پیازها را با میکسر میکس کنید،(می توانید رنده هم کنید) و آب آن را بگیرید. سپس یک برش از فلفل دلمه ای ها را ببرید و به سیخ بکشید. و فقط می خواهیم قسمت بیرونی فلفل دلمه را روی آتش با فاصله بگذاریم و داخل آن را نمی گذاریم.
گوجه فرنگی را اگر بزرگ بودند از یکی و نصفی گوجه استفاده کنید اگر متوسط بود از دوتا آن ها را هم به سیخ بکشید. سیرها را هم به سیخ چوبی یا سیخ جگر بزنید.
پیاز آب گرفته شده را به گوشت اضافه کنید و بعد از آن گشنیزها را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل و گلپر را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد زعفران را اضافه کنید. و خوب ورز بدهید.
مواد به سیخ کشیده را روی منقل کباب کنید به حدی که برشته شوند و نسوزند. بهتر است گوجه ها خیلی رسیده نباشند. سپس پوست روی فلفل دلمه ای ها و گوجه را جدا کنید و سیر را با خوب بکوبید و گوجه های پوست گرفته را به سیر اضافه کنید و خوب بکوبید. و بعد فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کنید و مخلوط کنید.
سپس فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و گوجه و سیرها را اضافه کنید و خوب ورز بدهید نمک آن را بچشید اگر کم بود باز هم اضافه کنید و باز هم ورز بدهید. به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بریزید تا استراحت کند و گوشت سرد شود. گوشت را به سیخ بکشید و روی زغالی که روی آن خاکستر نشسته باشد کباب کنید.