ماهی سالمون با سس خردل عسلی یک پیشنهاد شگفت انگیز و خوشمزه برای یک وعده غذایی سرشار از مواد مغذی برای شما و خاتودتان می باشد. اگر شما هم از طرفداران ماهی سالمون هستید و همچنین در انواع ساندویچ ها و غذاها طعم سس خردل را می پسندید پس با ما با طرز تهیه ماهی سالمون با سس خردل عسلی همراه باشید تا اینبار با یک اموزش ساده این غذای خوشمزه را بیاموزید.
مواد لازم برای سالمون با سس خردل :
فیله سالمون ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم
خردل عسلی ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۳ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک مقدار کمی
خردل عسلی: ۳ قاشق غذاخوری (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)
طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
پخت سالمون با سس خردل قطعا تجربه بینظیری است.
سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید
سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید. حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.
نحوه طبخ ماهی, طبخ انواع ماهی
با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید
سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!). اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.