سالاد نیسوا فرانسوی بهترین ایده برای تهیه یک سالاد تابستانی و خنک برای یک وعده سبک غذایی می باشد مواد تشکیل دهنده آن نیز بسیار لذیذ هستند.
مواد لازم برای سس سالاد فرانسوی :
روغن کانولا یک پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه بزرگ
پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی
مواد برای سالاد نیسوا فرانسوی :
سیب زمینی ریز ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۱۱۲ گرم
کره نرم شده ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده ۴ عدد
کاهو به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی ۳ عدد
طرز تهیه سالاد نیسوا فرانسوی :
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.
سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.