املت فرانسوی قطعا یک صبحانه کامل و یا میان وعده یبسیار خوشمزه ایی برای شما خواهد بود مخصوصا برای کودکان بد غذا گزینه خوبی به شمار می رود امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم برای املت فرانسوی:
تخممرغ ۵ عدد کامل
زرده تخممرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگپودر ۴/۱ قاشق چایخوری
آب ۴/۱ پیمانه
ماست ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
بیکن مرغ خرد شده ۴/۱ پیمانه
کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه املت فرانسوی :
جهت تهیه املت فرانسوی ابتدا تخممرغها (هم زردهها و هم تخممرغهای کامل) را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگپودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.
قالبهای دلخواهتان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخممرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یکچهارم قالب خالی بماند. املتها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.